2810325555 Λεωφόρου Παπαναστασίου 148 - Ηράκλειο Κρήτης ifd.orfanos@gmail.com
 
     
  Orfanos Interior Furniture Design
Σχεδιασμός & Κατασκευή Επίπλων Υψηλής Αισθητικής
Ηράκλειο ΚρήτηςΣτην Orfanos Interior Furniture Design, παρέχουμε μια εκλεπτυσμένη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων που αντικατοπτρίζουν την ποικιλία και την εμπειρία μας στον χώρο του επίπλου. 
 
     
 
 
 
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Στην Orfanos Interior Furniture Design, παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που αντικατοπτρίζουν την εμπειρία και την προσήλωσή μας στην υψηλή ποιότητα και την αισθητική. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη φύση του έργου σας, μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Ανάμεσα στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η σχεδίαση και η κατασκευή εντοιχισμένων κουζινών, ντουλαπών, πορτών και χειροποίητων επίπλων, με μοναδικό γνώμονα την προσαρμογή στις ανάγκες και το στυλ του κάθε πελάτη.  
     
  Επιπλέον, διαθέτουμε έναν εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τις δημιουργίες μας και να αντλήσετε έμπνευση για τον εσωτερικό σχεδιασμό του χώρου σας. Οι έμπειροι σχεδιαστές μας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές και να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των κατάλληλων λύσεων για τον χώρο σας.  
     
 
 
 
 
     
  Εντοιχισμένη Κουζίνα


Οι εντοιχισμένες κουζίνες μας συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, δημιουργώντας έναν χώρο που είναι ταυτόχρονα πρακτικός και εντυπωσιακός.


 
 
     
 
     
  Ντουλάπες


Οι ντουλάπες μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να προσφέρουν μέγιστη χρηστικότητα και αισθητική αξία στον χώρο σας.

 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Πόρτες


Οι πόρτες μας χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, ιδιαίτερα σχέδια και μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Με έμφαση στη τοποθέτηση φτάνουμε σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα λειτουργίας και εφαρμογής
 
     
 
     
  Χειροποίητο Έπιπλο


Τα χειροποίητα έπιπλα μας είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας μας και του πάθους μας για την τέχνη του επίπλου, δημιουργώντας κομμάτια μοναδικής ομορφιάς και λειτουργικότητας.

 
 
     
 
 
 
 
 
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
40 χρόνια στον χώρο του επίπλου προσφέρουμε
καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Υψηλής ποιότητας πρώρς ύλης και προϊόντα με προδιαγραφές διάρκειας ζωής,
απόδοσης και ασφάλειας.
 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Συνδυασμός λειτουργικότητας, κομψότητας και αισθητικής.
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
  KIN:  2810325555  
     
 
 
     
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
     
 
Κουζίνες
Ντουλάπες
Πόρτες
Ειδικές Κατασκευές