2810325555 Λεωφόρου Παπαναστασίου 148 - Ηράκλειο Κρήτης ifd.orfanos@gmail.com
 
 
 
 
Orfanos Interior Furniture Design
Σχεδιασμός & Κατασκευή Επίπλων Υψηλής Αισθητικής
Ηράκλειο Κρήτης
 
 
 
 
 

Καλωσορίσατε στην Orfanos Interior Furniture Design, μια εταιρεία με υπεύθυνη δέσμευση στη δημιουργία επίπλων υψηλής αισθητικής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Από το 1980, βρισκόμαστε στο επίκεντρο του χώρου του επίπλου, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 

Ιδρυτής μας είναι ο Ορφανός Νίκος, ένας άνθρωπος που με αφοσίωση και αγάπη για το επάγγελμα ξεκίνησε αυτή την πορεία πριν από δεκαετίες. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο, με τη στήριξη της οικογένειάς του και των συνεργατών του. Σήμερα, ο Ορφανός IFD αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς επίπλων, με εμπειρία που υπερβαίνει τις τέσσερις δεκαετίες.

 
 
 
 
 
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
40 χρόνια στον χώρο του επίπλου προσφέρουμε
καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Υψηλής ποιότητας πρώρς ύλης και προϊόντα με προδιαγραφές διάρκειας ζωής,
απόδοσης και ασφάλειας.
 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Συνδυασμός λειτουργικότητας, κομψότητας και αισθητικής.
 
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ο εκθεσιακός μας χώρος σάς προσκαλεί να εξερευνήσετε τις δημιουργίες μας και να ανακαλύψετε τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο σας.

Εντοιχισμένη Κουζίνα
Ντουλάπες
Πόρτες
Ειδικές Κατασκευές
Εκθεσιακός Χώρος

Εκθεσιακός Χώρος

Έμπειροι σχεδιαστές μας με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο θα σας προτείνουν λύσεις για την διαμόρφωση του εσωτερικού σας χώρου. Σε μία τρισδιάστατη αναπαράσταση του χώρου σας θα επιλέξετε με άνεση και σιγουριά αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Εργοστάσιο

Εργοστάσιο

Κατασκευάζουμε σε δικό μας εργοστάσιο ξύλου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τα οποία μας προσφέρουν μοναδική ακρίβεια στις κατασκευές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br>  2810325555

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2810325555

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τη δημιουργία ενός χώρου που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ