2810325555 Λεωφόρου Παπαναστασίου 148 - Ηράκλειο Κρήτης ifd.orfanos@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  Orfanos Interior Furniture Design
Σχεδιασμός & Κατασκευή Επίπλων Υψηλής Αισθητικής
Ηράκλειο ΚρήτηςΚαλωσορίσατε στην Orfanos Interior Furniture Design, μια εταιρεία με υπεύθυνη δέσμευση στη δημιουργία επίπλων υψηλής αισθητικής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Από το 1980, βρισκόμαστε στο επίκεντρο του χώρου του επίπλου, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ιδρυτής μας είναι ο Ορφανός Νίκος, ένας άνθρωπος που με αφοσίωση και αγάπη για το επάγγελμα ξεκίνησε αυτή την πορεία πριν από δεκαετίες. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο, με τη στήριξη της οικογένειάς του και των συνεργατών του. Σήμερα, ο Ορφανός IFD αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς επίπλων, με εμπειρία που υπερβαίνει τις τέσσερις δεκαετίες.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Εκλεπτυσμένη Αισθητική στο Σπίτι σας
 
     
 
Στο Orfanos IFD, συνδυάζουμε την ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα σε κάθε κομμάτι που δημιουργούμε. Από εντοιχισμένες κουζίνες και ντουλάπες έως χειροποίητα έπιπλα, κάθε κομμάτι αντικατοπτρίζει την αγάπη μας για τη λεπτομέρεια και την προσήλωσή μας στην υψηλή ποιότητα.
 
Οι έμπειροι σχεδιαστές μας θα σας καθοδηγήσουν με εξειδίκευση και επαγγελματισμό, ενώ το εργοστάσιο μας, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, εξασφαλίζει τη μοναδική ακρίβεια και ποιότητα σε κάθε κατασκευή.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τη δημιουργία ενός χώρου που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2810325555
 
     
 
 
 
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Ο εκθεσιακός μας χώρος σάς προσκαλεί να εξερευνήσετε τις δημιουργίες μας και να ανακαλύψετε τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ  
 
 
  Κατασκευάζουμε σε δικό μας εργοστάσιο ξύλου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα
τα οποία μας προσφέρουν μοναδική ακρίβεια στις κατασκευές μας.